اطلاعیه ثبت نام مقدماتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، همانطور كه استحضار داريد، با توجه به مصوبه شورای تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 23/ 8/ 97، در خصوص ثبت نام مقدماتي دانشجويان تحصيلات تكميلي،  يادآوری مي شود، در ثبت نام اصلي و ترميم، امكان حذف درس از ليست ثبت نام مقدماتي برای دانشجويان مذكور وجود نداشته و از روز دوم ثبت نام به بعد، حداكثر مي توانند يك درس ديگر اخذ نمايند.

بنابر اين توجه شود كه ثبت نام مقدماتي برای دانشجويان تحصيلات تكميلي به نوعي ثبت نام اصلي بوده و دانشجويي كه در ثبت  نام مقدماتي شركت نكند در ثبت نام اصلي با مشكل جدی مواجه خواهد شد.

- پس از درخواست دانشجو لازم است اساتيد محترم با مراجعه به منوی پيشخوان خدمت درخواست دانشجو را بررسي و نسبت به تأييد و يا عدم تأييد آن اقدام نمايند. (حداكثر تا 24/ 2 / 1401).