رفتن به محتوای اصلی
x

هیأت رئیسه
مرتضی زاهدی
ریاست دانشکده
استاد تمام دانشکده مهندسی کشاورزی

مرتضی هادی
معاونت اداری و مالی
استادیار گروه مهندسی مواد

بهمن اسدی
معاونت پژوهش و فناوری
استادیار گروه مهندسی مکانیک

حمیدرضا عبدالمحمدی
معاونت آموزشی
استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر

حامد جعفری
معاونت دانشجویی و فرهنگی
استادیار گروه مهندسی صنایع

وحیده سادات صادقی
مدیر تحصیلات تکمیلی
استادیار گروه مهندسی برق و کامپیوتر

هیأت رئیسه
حراست
حراست

مسئول حراست دانشکده:

جناب آقای عزیزالله بیاتی

تلفن تماس:

57240065-205

 

در ادامه منشور سازمانی حراست ارائه می‌شود:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

پیامبر اکرم صلي الله عليه وآله وسلم می فرمایند: نعمتان مجهولتان، الصحه والامان
دو نعمت هست که انسان ارزش آنها را درست نشناخته است یکی سلامتی و دیگری امنیت

 

حفاظت از سلامت جامعه دانشگاهی در راستاي حفظ اصول و ارزشهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي به عهده حراست دانشگاه می‌باشد چرا که هر سازمانی جهت نیل به اهداف خود به سلامت درونی نیاز دارد. از آنجا که سلامت هر سازمان و افراد آن همواره در معرض آلودگی ها و تهدید های درونی و نفوذی است برای حفظ سلامت و پیشگیری از آلودگی ها نیازمند سیستمی هستیم که با دقت زیاد از نفوذ آفت ها جلوگیری کند و با تشخیص و شناخت آفت های درونی زمینه های علاج به موقع و سلامت سازمان را فراهم سازد. بنابر این حضور حراست در عرصه های مختلف دانشگاه همواره در جهت دستیابی به دو هدف عمده، یکی حفظ و ارتقاء توان حفاظتی و امنیتی به منظور پیش برد اهداف و دوم انجام اقدام های موثر جهت حفاظت همه جانبه منابع انسانی و مالی می‌باشد.
حراست به عنوان چشم بیدار در سازمان، با توجه به اشراف اطلاعاتی که به مجموعه دارد می تواند مشاور خوبی برای مدیران محسوب شود. البته بسیار روشن است که مسئولین حراست زمانی می توانند در این خصوص موفق باشند که از علم، تخصص، درایت و روشن بینی خوبی برخوردار باشند. در همین راستا وظیفه نیروی انسانی رسیدن به اهداف سازمان ولی وظیفه حراست حفظ سلامت نیروی انسانی است. حراست دانشگاه در راستای نقش و جایگاه خویش و با عنایت به مخاطبین خود که از نخبگان جامعه می باشند قطعاً راهی جز پرداختن جدی به حرکتی علمی، پویا و به دور از ساختارهای خشک ندارد و بر همین اساس و به طور جدی سعی دارد با ایجاد محیطی امن و آرام و بستری مناسب برای طرح دیدگاهها و نظرات دانشگاهیان که در نهایت آن توسعه میهن اسلامی متصور است در این راستا قدم نهاده و شیوه های جدید در این زمینه را بیازماید.

منشور سازمانی حراست

با تأسی به تعالیم انسان ساز اسلام و با الهام از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، منشور سازمانی حراستها به شرح زیل می باشد‌:

  • عمل به احکام و موازین دین مبین اسلام
  • رعایت موازین و مقررات و ترویج فرهنگ مسوولیت پذیری، قانون گرایی و تعمیم آن در سازمان.
  • تلاش در تامین امنیت شغلی دانشگاهيان
  • رعایت اصل احترام و تکریم ارباب رجوع
  • رعایت حریم خصوصی افراد و تلاش در جهت حفظ آبرو و اسرار دانشگاهيان
  • تلاش در جهت استقرار نظام شایسته سالاری با تکیه بر شناسایی و معرفی دانشگاهیان متعهد و متخصص
  • تعامل و همکاری با مدیران جهت تحقق اهداف سازمانی
  • تلاش مجدانه در شناسایی و پیشگیری از آسیبهای سازمان
  • بهره مندی از نگرش کلان و برنامه ریزی متناسب با فناوری روز
  • توجه لازم به سه اصل دقت- صحت- سرعت در بررسی گزارش های رسیده و اطلاع رسانی به موقع
  • اهتمام به تحقق بخشیدن سه شعار اساسی حراست اثرگذار، تصمیم ساز و پاسخگو
  • استقرار سيستم مناسب جهت حفاظت، نگهداري، ايجاد نظم و انسجام در  تشكيلات سازماني دانشگاه.
  • جلوگیری و برخورد با رواج مواد مخدر و روان گردان و ... در محیط دانشگاه و خوابگاهها
  • حمایت از فعالیتهای قانونمند علمی، فرهنگی و سیاسی بر اساس آیین نامه ها و دستورالعملها
  • همكاري و اظهار نظر در تهيه طرحهاي حفاظتي و طبقه بندي امنيتي تأسيسات، تجهيزات و اماكن دانشگاه
  • تدوين دستورالعمل هاو بروشورهاي حفاظتي و تنظيم برنامه هاي آموزشي مورد نياز در زمينه هاي حفاظتي
  • دریافت انتقادات و پیشنهادات دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه در راستای تقویت و سالم سازی محیط های علمی و دانشگاهی
  • همکاری و ارتباط مستمر با تشکلها و گروههای صنفی و دانشجویی در جهت حل مسایل و مشکلات و کمک به فعالیتهای قانونی آنها در سطح دانشگاه
  • هماهنگی و ارتباط لازم با سایر مراکز دانشگاهی و سازمانهای دولتی و دستگاههای مختلف در راستای حل مسایل دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در حدود وظایف و مسوولیت حراست
حراست
رؤسای پیشین
رؤسای پیشین

 

 دکتر مدرس یزدی

آقای دکتر محمد مدرس یزدی

اولین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - شهریور 1379 تا آبان 1380

 

 دکتر فرهی

آقای دکتر غلامحسین فرهی

دومین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - آبان 1380 تا مرداد 1384

 

 دکتر اکبری

آقای دکتر محمدرضا اکبری جوکار

سومین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - مرداد 1384 تا شهریور 1391 

 

 دکتر جانی

آقای دکتر سعید جانی

 چهارمین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - شهریور 1391 تا خرداد 1393

 

دکتر پهلوانی

آقای دکتر حسن پهلوانی

پنجمین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - خرداد 1393 تا اسفند 1393

 

دکتر مومنی

آقای دکتر حمیدرضا مؤمنی

ششمین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - فروردین 1394 تا خرداد 1396

 

دکتر معظمی

آقای دکتر دارا معظمی

هفتمین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - خرداد 1396 تا شهریور 1398

 

image

آقای دکتر مهدی مجاهدی

هشتمین رئیس دانشکده فنی مهندسی گلپایگان - شهریور 1398 تا آذر 1400

رؤسای پیشین
تاریخچه دانشکده
تاریخچه دانشکده فنی مهندسی گلپايگان

دانشکده فنی مهندسی گلپايگان در سال 1374 با همکاری دانشگاه اصفهان در شهر گلپايگان تأسيس شد و در سال 1379 با حمايت علمی دانشگاه صنعتی شريف و حمایت مالی مديريت وقت شرکت سايپا به فعالیت خود ادامه داد و در سال 1399 این دانشکده به دانشگاه صنعتی اصفهان ملحق گردیده است.

 

دانشکده فنی مهندسی در طی چند سال اخیر با افزايش قابل توجه تعداد دانشجو روبرو بوده است، به طوريکه در حال حاضر نزديک به 1300 نفر در اين مجموعه مشغول به تحصيل می باشند. اولين دوره فارغ التحصيلان دانشکده فنی مهندسی گلپايگان (در حدود ۱۰۰ نفر) در سال ۸۳ وارد بازار کار شدند. شاخصه ی بارز دانشکده فنی مهندسی که فارغ التحصيلان آن را از فارغ التحصيلان ساير دانشگاهها متمايز می کند، طرح کارورزی دانشجویان در دوران تحصيل بود. دانشجويان در اين طرح، از طرف مجموعه در يکی از صنايع منطقه مشغول به فعاليت شده و در طی دوران تحصيل با محيط صنعت و مشکلات آن آشنا می شوند. در واقع، دانشجويان آموخته های تئوری خود در دانشکده فنی مهندسی را به صورت عملی در محيط صنعت به کار می گیرند.

 

با توجه به اهداف بلند مدت دانشکده فنی مهندسی، رشته های جدیدی (که مورد نياز منطقه نيز می باشد) راه اندازی شده و یا در شرف راه اندازی است، از جمله رشته مهندسی کشاورزی و غیره که تعداد دانشجويان دانشکده فنی مهندسی را طی سالهای آتی به بيش از ۱۵۰۰ دانشجو خواهد رساند.

 

دانشکده فنی مهندسی گلپایگان هنگام تأسيس در حدود ۲۵۰۰ متر مربع فضای اداری و آموزشی داشته است که در طی چهار سال در حدود ۱۵۰۰ متر مربع فضای آموزشی و ۱۲۰۰ متر مربع فضای خوابگاهی به آن افزوده شده است. لازم به يادآوری است که حدود ۱۵۰۰ متر مربع فضای آموزشی جديد با مديريت خيرين منطقه در کمتر از چهار ماه و در سه ماهه تابستان ۱۳۸۴ احداث شده است. به اين ترتيب در حال حاضر حدود ۴۰۰۰ متر مربع فضای اداری و آموزشی و ۱۴۰۰ متر مربع نيز فضای خوابگاهی در مجموعه دانشکده فنی مهندسی وجود دارد.

 

با عنايت به طرح توسعه دانشکده فنی مهندسی، در طی سالهای آتی، فضای آموزشی  به میزان ۳۰۰۰ متر مربع و فضای خوابگاهی به ميزان ۱۶۰۰ متر مربع توسعه خواهد یافت. هم چنين در طرح توسعه ، فضايی در حدود ۸۰۰ متر مربع برای احداث مسجد در نظر گرفته شده است. توسعه کيفی آزمايشگاهها، کتابخانه و سايت کامپيوتر از ديگر برنامه های توسعه ای دانشکده فنی مهندسی می باشد.

تاریخچه دانشکده
نقشه دانشکده
نقشه دانشکده

نقشه دانشگاه گلپایگان

نقشه دانشکده
راهنمای تلفن
شماره تلفن ها

 

راهنمای تلفن
جاذبه های گلپایگان
جاذبه های گلپایگان

شهرستان گلپایگان از جمله شهرهای  غربی استان اصفهان است و در فاصله 186 کیلومتری مرکز استان قرار دارد. این شهرستان با پهنه­ ای حدود 2421 کیلومتر مربع و ارتفاع 1924 متر از سطح دریا، دارای آب و هوایی نسبتا معتدل است. از شمال با خمین و محلات در استان مرکزی، از غرب با الیگودرز در استان لرستان، از شرق با میمه و از جنوب با نجف آباد و خوانسار هم مرز است. بر اساس آنچه از متون تاریخی همچون نزهت القلوب نوشته حمدا... مستوفی بر می­آید، گلپایگان 5225 سال بعد از هبوط آدم توسط همای چهره آزاد، دختر بهمن کیانی (بهمن دراز دست) پور اسفندیار رویین تن، که به تخت پادشاهی جلوس کرده بود ساخته شد و از ابتدا این شهر را به نام خود چهره آزادگان و یا گلبادگان نامید (حمدا... موسوفی،1366، ص 75). در زمان هخامنشیان کاربرد تین شهر به عنوان یک پادگان بزرگ تغییر یافت و حتی گروهی را اعتقاد بر این است این شهر گرپادگان بوده است (برهان قاطع،1361،ذیل گلپایگان) گروهی دیگر نام این شهر را گرپادگان به معنای کوهپایه می­دانند. عده ای نیز معتقداند نام اولیه این کهن شهر وردپاتکان به معنای سرزمین گل سرخ بوده است؛ در زمان حمله اعراب به ایران نام آنرا معرب گردانیده و جرفادقان نامیدند. به هر حال این نام در طول تاریخ دستخوش تغییرات زیادی شده است و اکنون نام گلپایگان برازنده این شهر زیبا شده است.

بر اساس شواهدی که از تپه­ های تاریخی شهرستان بدست آمده است تاریخ تمدن  این شهر به 7000 سال پیش باز می گردد، اما با استناد به سنگ نگاره­های تاریخی و نقوش صخره­ای سابقه سکونت در دشت گلپایگان به دوران پیش از تاریخ یعنی دوران میان سنگی و نوسنگی می­رسد.

شهرستان گلپایگان از دیرباز زادگاه عالمان و دانشمندان بزرگی در عرصه علم و فقاهت بوده است که از آن جمله می­توان به آیت ا... العظمی سید جمال­الدین گلپایگانی، آیت ا... العظمی گلپایگانی، آیات عظام صافیین گلپایگانی اشاره نمود. همچنین استادان بزرگی در عرصه ادبیات و هنر پرورش یافته این شهر می­باشند.

شهرستان گلپایگان دارای طبیعتی بکر و زیبا می­باشد و این استعداد باعث گشته که قطب تولید شیر و فراورده­ های دامی کشور باشد؛ بطوریکه لبنیات و کباب این شهر زبانزد خاص و عام است.

در تولید محصولات کشاورزی و باغی نیز دارای جایگاه ویژه ­ای در کشور می­باشد.

 

جاذبه های تاریخی شهرستان گلپایگان

 شهرستان گلپایگان دارای آثار و بناهای تاریخی بسیاری است که به اختصار برخی از آن­ها را معرفی می­کنیم.

 

- مسجد جامع سلجوقی:

یکی از زیباترین شاهکارهای دوره سلجوقیان می­باشد و با توجه به تاریخ ساخت آن شاید بتوان گفت معماری ایرانی اسلامی این مسجد الگویی بوده برای ساخت سایر مساجد بزرگ در قلمرو حکومت سلجوقیان. مسجدجامع گلپایگان در سال 508 هجری قمری، در دوران حکومت ابوشجاع محمد ابن ملکشاه سلجوقی بنا شده است و دارای محراب بزرگ آجری ارزشمند تزیین شده با آیات قرآن مجید می­باشد. این بنای تاریخی در مجاورت خیابان مسجد جامع گلپایگان واقع شده است.

 

- امامزاده هفده تن:

امامزاده هفده تن آرامگاه 17تن از امامزادگان معصوم است که نزد مردم گلپایگان از جایگاه معنوی بسیار بالایی برخوردار است.

بقعه این امامزاده در قرن 11 هجری در زمان شاه عباس اول صفوی بنا گشته است. بر طبق کتیبه کاشیکاری سر درب آن در سال 1032 هجری قمری به دستور امام قلی خان سردار معروف شاه عباس ساخته شده است. این بنای 8 ضلعی دارای گنبد بسیار بزرگی است که تزئینات کاشی کاری گنبد و نقاشی­های زیر و سردر گنبد از زیباترین نمونه­های هنری عهد صفوی است. بنای امامزاده هفده تن به همراه درب چوبی گره چینی آن و همچنین سر درب  سنگاب و شیر سنگی آن مجموعه منحصر به فرد معماری دوره صفویه است. امامزاده هفده تن در مجاورت خیابان هفده تن قرارگرفته است.

 

- امامزاده سید السادات:

این بنا که مربوط به قرن هشتم هجری است، دارای ایوان و غرفه­ های دو طبقه و یک گلدسته آجری و گنبدی به بلندی 9 متر است.تزئینات سمت شمال شرقی و جنوب  شرقی این بنا از نظر ظرافت کار شایان توجه   می­ باشد. سه تن از فرزندان امام موسی کاظم(ع) و فرزند امام علی النقی (ع) در این بقعه مدفونند.

 

- مناره سلجوقی گلپایگان:

مناره شهر گلپایگان در زمره بلندتری مناره­های قرن پنجم هجری قمری است و دارای دو پلکان مجزا با 64 پله است. دور تادور این اثر باشکوه با آیاتی از کلام ا... مجید تزیین شده است. شیر سنگی جلوی مناره برعظمت و زیبایی آن افزوده است. این بنا در کنار خیابان امام خمینی (ره ) گلپایگان واقع شده است.

 

- ارگ تاریخی گوگد:        

ارگ تاریخی گوگد از بناهای بزرگ خشت و گلی ایران است که زمان ساخت آن به حدود چهار قرن پیش     می­ رسد. این ارگ در زمان جنگ و حمله اشرار به عنوان دژ نظامی مورد استفاده قرار می­گرفته است و بالای درب ورودی آن به عنوان شاه نشین بوده است.این بنا هم اکنون به عنوان میهمانسرا با امکانات مدرن پذیرای گردشگران است. این بنا در شهر گوگد در 5 کیلومتری شرقی گلپایگان واقع شده است.

 

- بازار چهارسوق:

بازار سنتی گلپایگان با دهانه ­ای وسیع و طاق بندی و سقف ضربی آجری سبک بناهای دوره سلجوقی را دارد. این بازار از یک سو به مسجد جامع شهر و از سوی دیگر به مناره سلجوقی متصل است.

 

- سنگ نگاره­ ها و نقوش صخره ای گلپایگان:

سنگ نگاره­ ها هر گونه خط و نقش به یادگار مانده بر روی سطح صاف سنگ­ها هستند. به تعبیری سنگ نگاره ­ها در فرهنگ ما، خط، هنر و اسطوره­ ها هستند. شهرستان گلپایگان دارای کاملترین مجموعه سنگ نگاره­ ها و نقوش صخره­ ای ایران است. این سنگ نگاره ­ها از لحاظ زیبایی، موضوع، تنوع دوره­ های تاریخی، گستردگی، تنوع شیوه­ های حکاکی و فراوانی کم نظیر هستند.

در مجموع 30 منطقه دارای سنگ نگاره در شهرستان گلپایگان وجود دارد که مهمترین آنها مناطق غرقاب، کوچری و شرق شهرستان گلپایگان می­باشد.

در میان سایر آثار تاریخی می­توان به مسجد حجت الاسلام، پل تاریخی قاضی زاهد، مسجدجامع سرآور، مسجد ملاعلی، حمام­های تاریخی، کاروانسرای طور، قلعه­ های قدیمی کبوتر خانه­ های تاریخی و تپه­ های تاریخی اشاره نمود.

 

- جاذبه های طبیعی:

شهرستان گلپایگان به دلیل قرار گیری در مجاورت رشته کوه زاگرس دارای آب و هوای نسبتا معتدل است. از جمله جاذبه­ های طبیعی آن رودخانه گلپایگان، سد گلپایگان، دشت لاله های واژگون، منطقه گردشگری غرقاب، منطقه گردشگری وانشان و سرچشمه­ های آب است.

 

- صنایع دستی:

مهمترین صنایع دستی شهرستان گلپایگان منبت کاری است و منبت این دیار از دیرباز شهره عام و خاص بوده است.سایر صنایع دستی این شهر شامل گیوه دوزی، قالی بافی، گلیم و جاجیم، رنگرزی، گره چینی، پیکره تراشی، چرم دوزی، خاتم کاری و معرق و مشبک می­ باشد.

جاذبه های گلپایگان

تحت نظارت وف ایرانی