اطلاعیه ثبت نام مقدماتی دانشجویان کارشناسی ارشد

قابل توجه دانشجویان  کارشناسی ارشد (ثبت نام مقدماتی)

توجه شود كه ثبت نام مقدماتي براي دانشجويان تحصيلات تكميلي به نوعي ثبت نام اصلي بوده و دانشجويي كه در ثبت  نام مقدماتي شركت نكند در ثبت نام اصلي با مشكل جدي مواجه خواهند شد.

در خصوص ثبت نام مقدماتي دانشجويان تحصيلات تكميلي،  يادآوري مي شود، در ثبت نام اصلي و ترميم، امكان حذف درس از ليست ثبت نام مقدماتي براي دانشجويان مذكور وجود نداشته و از روز دوم ثبت نام به بعد، حداكثر مي توانند يك درس ديگر اخذ نمايند و امكان هرگونه حذف و اضافه ديگري فقط با موافقت و توسط سرپرست تحصيلات تكميلي دانشكده مربوطه و در زمان مقتضي امكان پذير خواهد بود .

همچنین  دانشجویانی که تا کنون برای تعیین استاد راهنما اقدام ننموده اند هر چه سریعتر حداکثر تا تاریخ 1400/9/15 برای ثبت استاد راهنما از طریق سامانه گلستان از منوی پیشخوان خدمت، درخواست پردازش تعيين استاد راهنما اقدام نمایند. زیرا برای ثبت نام مقدماتی تایید استاد راهنما الزامی است و در غیر این صورت دانشجو نمی تواند در نیمسال بعدی بدون ثبت نام مقدماتی انتخاب واحد نماید.

ثبت نام مقدماتی تحصیلات تکمیلی در روزهای 30 آذر و 1 دی می باشد.