انتخاب دو عضو هیئت علمی دانشکده فنی مهندسی گلپایگان جهت حضور در تیم ارزیابی سازمان ملی استاندارد

هفدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران که هر ساله از سوی سازمان ملی استاندارد با دستور مستقیم ریاست محترم جمهوری به منظور تشویق سازمان‌ها و شرکت‌ها در راستای حرکت به سمت تعالی سازمانی طبق مدل کیفیت جهان اسلام برگزار می‌شود، در تیرماه سال ۱۴۰۲ برگزار گردید.

مفتخریم حضور دو تن از اعضای گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی مهندسی گلپایگان؛ آقای دکتر حسین شمس شمیرانی و آقای دکتر علی اصغر بازدار را که به عنوان ارزیابان این جایزه از جامعه دانشگاهی کشور انتخاب شده‌اند را به اطلاع دانشگاهیان محترم برسانیم.

در این دوره یک ارزیابی نیز از شرکت اصفهان دانه سپاهان انجام گردید و بر اساس نتایج بدست آمده، دانشجویان فارغ التحصیل دانشکده فنی مهندسی گلپایگان، آقای مهندس نریمانی و سرکار خانم مهندس احمدی (دانشجویان ورودی سال ۹۳ مهندسی صنایع دانشکده فنی مهندسی گلپایگان) که در شرکت مذکور مشغول بکار می‌باشند، با حضور موفق و پر افتخار خود از میان شرکت‌های منتخب در ارزیابی جایزه ملی کیفیت؛ مقام کسب نمودند.

روابط عمومی دانشکده فنی مهندسی گلپایگان، کسب این موفقیت ارزشمند را خدمت تمامی دانشگاهیان محترم تبریک عرض می‌نماید.

گزارش تصویری رویداد مذکور را می توانید از طریق لینک ذیل مشاهده نمائید: