تقدیر از جناب آقای دکتر مجاهدی در دوران ریاست دانشکده

جناب آقای دکتر مهدی مجاهدی

با سلام، ادب و احترام؛

بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان­ها موجب دوام و ماندگاری می­شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه‌ای و انسانی آنان به منظور خدمت خداپسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت  و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی­های پیدا و نهان آنان است.

اکنون به پاس خدمت ارزشمند شما و تلاش های صادقانه، زحمات بی دریغ و تدابیر ارزشمند جنابعالی در مدت زمان عهـده‌داری مسئولیـت «ریاست دانشکده فنی مهندسی گلپایگان» صمیمانه تقدیر و تشکر نموده و از خداوند متعال، برایتان سلامتی، عزت، پیشرفت و توفیق روز افزون در استمرار خدمات شایسته و ماندگار به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسألت می­نماییم. باشد که تأییدات الهی، همواره قرین راهتان باد.

روابط عمومی دانشکده فنی مهندسی گلپایگان