یادآوری-اطلاعیه ثبت نام مقدماتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (نیمسال دوم 1402-1401)

ثبت نام مقدماتی به عنوان مرحله اول ثبت نام نیمسال دوم 1402-1401 در روزهای 20 و 21 آذر ماه 1401(یکشنبه و دوشنبه) انجام می شود و شرکت در آن برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی می باشد.خواهشمند است با دقت کلیه مراحل را مورد توجه قرار داده و سپس اقدام نمائید.

مراحل ثبت نام

1. دانشجویان روز شنبه 19 آذر ماه 1401 لیست دروس قابل اخذ در ثبت نام مقدماتی را از طریق گرازش 51 مشاهده نمایند.
  2. پس از مشاهده دروس قابل اخذ در ثبت نام مقدماتی با هماهنگی اساتید راهنما، تغییرات مورد نظر را اعمال و سپس گزینه تائید ثبت نام را ابتدا دانشجو و پس از آن استاد راهنما اعمال نمایند.

تذکرات مهم

الف) در ثبت نام اصلی فقط دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد می باشند که در ثبت نام مقدماتی شرکت نموده و ثبت نام آنها توسط استاد راهنما تائید شده باشد.

ب)پایان نامه نیاز به ثبت نام مقدماتی ندارد و در ثبت نام اصلی بایستی اخذ شود.

توجه: کلیه دانشجویان دارای بدهی شهریه جهت جلوگیری از بروز مشکلات در فرایندهای امتحانات پایان نیمسال و ثبت نام باید هر چه سریعتر بدهی قبلی خود را به طور کامل از طریق درگاه پرداخت الکترونیکی سیستم جامع گلستان تسویه نمایند.